Menu Sluiten

ageLOC® Body Shaping Gel

ageLOC Body Shaping Gel vermindert de tekenen van veroudering.

Met deze body shaping gel kan je cellulite effectief aanpakken. De technologie die hier gebruikt wodt is ageloc.
De ageLOC technologie is wetenschappelijk onderzocht en wordt gebruikt in veel producten van NuSkin.

Heb je last van cellulite op je benen of wil je een strakkere en gladdere huid, dan adviseer ik deze Body Shaping Gel te gebruiken. Bovendien pakt deze gel ook de tekenen van veroudering aan.

ageLOC Body Shaping Gel werkt alleen met de ageLOC Galvanic Body Spa. Het pakt de belangrijkste oorzaken van veroudering aan om er jong uit te blijven zien. Het vermindert tevens de tekenen van veroudering. Ook vermindert het de aanwezigheid van vet en cellulitis waardoor je huid er strakker uitziet.

Deze gel heb ik zelf ook en ik gebruik hem in combinatie met de Galvanic Spa. Je kan hem echter ook gebruiken in combinatie met de Galvanic Body Spa.

Mijn huid voelde al na het 1e keer strakker en gladder aan. Mijn huid voelde meteen zachter aan.

Wat zijn de voordelen?

– De ageLOC® mix pakt de belangrijkste oorzaken van veroudering aan om er jong uit te blijven zien en de tekenen van veroudering te verminderen.
– Samengesteld om de huid te verfrissen en te zuiveren terwijl de zichtbare tekenen van veroudering verminderd worden.
– Vermindert vet en cellulite om er strakker uit te zien.
– Maakt ‘de huid gladder.
– Maakt de huid steviger.

Hoe moet je het product gebruiken?

Gebruik het product samen met het Galvanic Spa-apparaat 2 dagen per week 1 keer per dag. Het kan gebruikt worden op je armen, buik, billen en/of dijen.
Breng ten eerste een ruime hoeveelheid gel aan op de huid. Daarna verdeel je de gel over de huid. Spoel vervolgens je handen. Masseer het huidoppervlak daarna zachtjes met behulp van het apparaat totdat de behandelingscyclus voltooid is. Blijft er daarna nog gel zitten op de huid, haal dit dan eraf met een vochtige doek.

Lees ten slotte de gebruikershandleiding van de ageLOC Galvanic Body Spa over hoe je je Galvanic Spa-apparaat moet gebruiken en reinigen.

Ingrediënten

Aqua, Butylene Glycol, Caprylyl Glycol, Theobroma Cacao Extract, Chrysanthellum Indicum Extract, Laminaria Digitata Extract, Hydroxypropylcellulose, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, 1,2-Hexanediol, Sodium Chloride, Sodium Hydroxide, Sodium Carbonate, Parfum, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Linalool.

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten

– ageLOC-mix: is een technologie van Nu Skin met ingrediënten die de belangrijkste oorzaken van veroudering, aanpakken.
– Laminaria Digitata: versnelt de vetafbraak.
– Theobromine (Theobroma cacao-extract): activeert de vetafbraak in de huid. Hierdoor ziet je huid er strakker en gladder uit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tags: body shaping gel prijs, body shaping prijs, body shaping gel, ageloc, cellulites, strakkere huid, gladdere huid, cellulite, cellulitis, veroudering