Menu Sluiten

ageLOC® LumiSpa™ Midnight Edition

De ageLOC® LumiSpa Midnight Edition is een oplaadbaar, waterbestendig reinigingstoestel. De LumiSpa is voor thuisgebruik met 7 in 1 antiverouderings voordelen.

De LumiSpa Midnight Edition brengt je huidreinigingsroutine naar het volgende niveau. Hierdoor krijg je een jeugdige en gezonder ogende huid.

De Two-Sense Motion-technologie stimuleert de huid. De precieze beweging en regelmaat zijn geoptimaliseerd om samen te werken met de activerende reinigers. Hierdoor is je huid  grondig  gereinigd. Bovendien voelt je huid al na het eerste gebruik gladder en zachter aan. Wanneer je het toestel tevens gebruikt in combinatie met de activerende reiniger die het best bij je huid past, zul je de zeven fantastische voordelen ervaren die je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau tillen. Hierdoor zal je er jeugdiger uitzien.

Deze huidverzorgingsset bestaat uit een ageLOC LumiSpa Midnight Edition toestel en een activerende reiniger. Deze reiniger bevat een mix van algen- en plantenextracten om je teint helder en verfrist te maken. De reiniger zal de normale huid in balans houden door het natuurlijke vocht te beschermen. Ook maakt zij verstopte poriën vrij op de vette zones van het gemengde huidtype.

Het zachte, universele siliconen opzetstuk wordt aangedreven door de Two-Sense Motion-technologie. Deze werkt werkt met de reiniger samen. Zo kan zij talg, onzuiverheden, make-up en vuil wegwassen. Zo help je de eerste tekenen van huidveroudering bestrijden. Tevens krijg je hierdoor een jeugdige, stralende teint.

Wat zijn de voordelen? 

Iedere activerende reiniger is een belangrijk onderdeel van de LumiSpa Midnight Edition. De LumiSpa Midnight Edition is wetenschappelijk samengesteld om het perfecte kusseneffect en de comfortabele grip te verschaffen. Deze heeft je toestel nodig om zijn magische krachten los te laten op je huid. Iedere reiniger is doeltreffend maar mild en bevat de bedrijfseigen ageLOC-ingrediëntenmix van Nu Skin. Deze pakt de zichtbare tekenen van veroudering aan bij de bron zodat je huid er jeugdig blijft uitzien.

De reinigers en siliconen opzetstukken zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik lumispa gevoelige huidmet de Two-Sense Motion-technologie van de LumiSpa Midnight Edition.
Samen leveren ze de formule af die nodig is, terwijl ze make-up en onzuiverheden verwijderen van je huid.

Het resultaat?

Als je je toestel twee keer per dag gebruikt, zal je huid er al na twee minuten gezonder en jonger uit zien. Maar de LumiSpa-ervaring doet meer dan alleen maar de huid grondig reinigen. Je zult daarnaast genieten van liefst zeven fantastische voordelen. Deze worden nog versterkt wanneer je de LumiSpa Midnight Edition regelmatig gebruikt.

Wat zijn de 7 voordelen?

1. De huid is grondig gereinigd.
2. De poriën zijn kleiner.
3. De huid voelt gladder aan.
4. De huid voelt zachter aan.
5. De huid ziet er stralender uit.
6. De huid is helderder.
7. De huid is zichtbaar verfrist.

Tevens begeleidt het toestel je automatisch tijdens elke sessie van twee minuten. Het laat je weten wanneer je het verkeerd gebruikt. Ook laat het je weten wanneer je het op een ander deel van je gezicht moet gebruiken. Het toestel is tevens 100% waterbestendig. Je kunt het dus ook perfect gebruiken in de douche om je huid dag in, dag uit nog makkelijker te reinigen. De LumiSpa Midnight Edition is hard voor make-up en onzuiverheden maar mild voor je huid en biedt een 7-in-1 oplossing voor een jong ogende huid.

Hoe moet ik het gebruiken?

Om het maximum aan voordelen uit de 7-in-1 oplossing, te halen, reinig je je gezicht 2 keer per dag gedurende twee minuten.

Gebruik hiervoor een voor je huid geschikte activerende reiniger.
Om de 7 anti-verouderingsingrediënten te activeren, moet je de LumiSpa wel gebruiken in combinatie met één van de volgende reinigers.

Er zijn 5 soorten activating cleansers.

1. Cleanser voor de droge huid
2. Cleanser voor de normale en gecombineerde huid
3. Cleanser voor de vettige huid
4. Cleanser voor de gevoelige huid
5. Cleanser voor de acné gevoelige huid

Werkwijze

Maak je gezicht eerst nat met warm water en breng daarna de LumiSpa-reiniger van je voorkeur aan. Maak vervolgens het siliconen opzetstuk van je toestel nat en zet het daarna aan. Verplaats het met trage, grote bewegingen over je gezicht, zonder te schuren of hard te duwen. Het toestel gaat automatisch uit wanneer je het verkeerd gebruikt. DeLumiSpa Midnight Edition zal om de 30 seconden pauzeren om je eraan te herinneren dat het tijd is om naar het volgende gelaatsdeel te gaan. Na 2 minuten schakelt de LumiSpa Midnight Edition bovendien zichzelf daarna uit. Spoel je gezicht daarna met water. Dep het vervolgens zachtjes droog. Breng daarna je andere huidverzorgingsproducten aan.

Het is belangrijk om te weten wat je huidtype is. Zodat je weet welke ageLOC LumiSpa Activating Cleanser er het best bij je huid past.  Maak er een gewoonte van om je gezicht tweemaal per dag te reinigen. Zo houdt je je huid jong en schoon. Bovendien haal je zo het maximale eruit en optimaliseer je de voordelen van het ageLOC® LumiSpa™-system

INGREDIËNTEN

ageLOC® LumiSpa™ midnight edition

Aqua, Coco-Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Glycerin, Polyquaternium-39, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Diisopropyl Sebacate, Silybum Marianum Seed Oil, Oryza Sativa Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Rhododendron Ferrugineum Extract, PEG-8, Nannochloropsis Oculata Extract, Alumina, Glycol, Glycol Distearate, Glycol Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Sodium Phytate, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Disodium Phosphate, Parfum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, [CI 77891].