Menu Sluiten

ageLOC® LumiSpa zwart – Limited Edition

NIEUW NIEUW NIEUW!! ❤️❤️ de LumiSpa zwart!❤️❤️

LumiSpa zwart

Dit is de ageLOC® LumiSpa™ Midnight Limited Edition,

een oplaadbaar reinigingstoestel geïnspireerd op de kracht en schoonheid van de zwarte kleur. Om je huid 7 fantastische voordelen te bieden, combineert het dezelfde topprestaties van de originele LumiSpa met het ontzagwekkende effect van een elegante, zwarte look. Het neusje van de zalm op het vlak van huidverzorging zag er nooit eerder zo goed uit! Onze bedrijfseigen Two-Sense Motion-technologie stimuleert de huid, terwijl de precieze bewegingen en regelmaat de huid grondig reinigen voor een gladdere en zachtere huid vanaf het eerste gebruik.

Dit pakket bestaat uit een LumiSpa zwart en een activerende reiniger voor de droge huid.

Je zult zien dat ook het normale siliconen opzetstuk voortaan in een nieuw, zwart jasje zit. In combinatie met de reiniger verwijdert het onzuiverheden, talg, make-up en vuil om de eerste tekenen van huidveroudering te helpen bestrijden en je een jeugdige glans te geven. Ervaar de 7-in-1 oplossing voor een jonger ogende huid zoals je die nooit eerder hebt gezien.

Aangezien dit een beperkte editie is, wordt de verkoop van het product stopgezet zodra de voorraad uitgeput is.
Klik hier om meer te lezen

 

Wat doet de LumiSpa zwart?

Door middel van de LumiSpa zwart wordt je huid  grondig  gereinigd. Bovendien voelt je huid al meteen gladder en zachter aan.

Waaruit bestaat deze LumiSpa set?

Bij de LumiSpa zwart krijg je bovendien ook een reiniger. Het apparaat maakt niet alleen goed schoon, maar beschermt bovendien verder ook het vocht in je huid.
En verder maakt zij ook verstopte poriën vrij.. Zo kan zij ook talg, make-up en vuil goed verwijderen. Ik heb de LumiSpa zelf ook maar dan de zwarte uitvoering. Lekker stoer kleurtje

Ik gebruikte nooit een gezichtsreinigingsapparaat. Maar nu ik hem eenmaal heb wil ik dus niets anders meer! Mijn huid is er echt beter door gaan uitzien! Veel gladder & strakker. Kortom: een super gezichtsreinigingsapparaat!

Wil jij toch een ander kleurtje van de LumiSpa? klik dan hier…

Waarom is het belangrijk je huid elke dag te reinigen?

Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen met de LumiSpa. Daarbij gaat het niet alleen om je lichaamshuid, maar ook de huid in je gezicht. Deze huid wordt de hele dag blootgesteld aan weer en wind en kan daarom wel wat extra verzorging gebruiken. En een stralende huid, dat willen we toch allemaal? Maar een stralende en gezonde huid krijg je niet cadeau, daar moet je namelijk goed je best voor doen.

Volg jij ons al op Facebook?

Volg ons ook op Social Media

Vond je dit artikel leuk? Deel het op social media