Menu Sluiten

Onze meerkleurige poederparels Bronzing Pearls zijn de perfecte match, ongeacht je huidskleur.

De bronzing pearls geven je huid direct een zonnige gloed met deze unieke combinatie van warme, verlichtende tinten die kleur en glans aan je teint geven.

bronzing pearls blush wangen

Waarom ik dol op de bronzing pearls zal zijn?

Glijdt soepel

Antioxidanten

Eén-tint-die-overal-bij-past

bronzing pearls blush wangen

Waarom zou ik het moeten gebruiken?

  • Oxiguard – bevat antioxidanten om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen en om de huid er gezond te laten uitzien.
  • Appliglide – zorgt ervoor dat Nu Colour-cosmetica heel eenvoudig aan te brengen is! Onze speciaal ontwikkelde poeders zorgen voor een betere textuur en mengbaarheid, waardoor de producten als het ware over je huid glijden. Een beter alternatief voor talk.

bronzing pearls blush wangen

Deze Bronzing Pearls zijn al tijden lang razend populair onder de Make-up experts en nu ook in Nederland beschikbaar!

De poederbolletjes in 5 verschillende kleuren bevatten antioxidanten om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen, gaan zo veroudering tegen en zorgen voor een gezonde gloed.

Ook zijn deze gemaakt van zeer hoog kwaliteit Appliglide TM (in tegenstelling tot de standaard talk die de poriën verstopt) zo geef je je gezicht niet alleen een mooi gezond kleurtje maar verzorg je ook nog eens tegelijkertijd je huid dag in, dag uit!

 blush wangen

BELANGRIJKE BESTANDDELEN

oxiguardTM – bevat antioxidanten om de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen en om de huid er gezond uit te laten zien.

appliglideTM – hierdoor is de cosmetica van Nu Colour zo makkelijk aan te brengen. Speciaal ontwikkelde poeders zorgen

voor een superieure samenstelling en mengbaarheid, waardoor de producten als het ware over uw huid glijden. Een beter alternatief voor talk.

 blush wangen

GEBRUIK

Strijk met een grote poederborstel of een sponsje over de Bronzing Pearls en breng op het hele gezicht en de hals aan of alleen op de wangen om deze extra nadruk te geven.

Goed om te weten

Huidtypes

Geschikt voor alle huidtypes, van de droge tot vette huid.

bronzing pearls blush wangen

Gebruik het met

Nu Colour Brush 2

Hoe moet ik het gebruiken?

STAP ÉÉN
Strijk met een grote poederborstel of een sponsje over de Bronzing Pearls.

STAP TWEE
Breng het over het hele gezicht en de hals aan of alleen op de wangen om ze extra te accentueren.

bronzing pearls blush wangen  blush wangen  blush wangen  blush wangen

Ingrediënten bronzing pearls

Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Nylon-12, Isostearyl Neopentanoate, Hydrogenated Starch Hydrolysate, Silica, Oryza Sativa Starch, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Sodium Dehydroacetate, Propylparaben, Butylparaben, [+/-: CI 77891, CI 77491, CI 77742, CI 77499, CI 45410, CI 15985, CI 77492, CI 19140, CI 15850].

 blush wangen  blush wangen