Menu Sluiten

Dermatic Effects Gel prijs

Cellulite of Cellulitis? wat is het nou?  Hoe kom ik van cellulite af?

Met deze vraag hou je je niet echt bezig. Wat jij wil weten is natuurlijk: De Dermatic Effects Gel prijs

Lees dan snel verder en lees ook wat de oorzaken eigenlijk zijn.

Wat is eigenlijk het verschil tussen cellulite en cellulitis?

Cellulitis is een bacteriële infectie. Cellulitis is wat anders dan cellulite. Cellulite is een toestand van het onderhuidse vet. Hierdoor ziet je huid er uit als een sinaasappelschil. Cellulite wordt daarom ook wel sinaasappelhuid genoemd.

Hoe hoe ontstaat cellulite?

Dermatic Effects Gel prijs

Direct onder de huid zitten vetcellen. Deze vetcellen slaan zoveel mogelijk vet op als dat ze kunnen, waardoor ze groter worden. Vetcellen liggen in klompjes bij elkaar en wanneer de vetcellen groter en groter worden, gaan die klompjes wat uitpuilen ten opzichte van de rest van de huid die door de bindweefselstrengen niet kunnen uitzetten. Dat verschil uit zich in deukjes en dus in een hobbelige huid.

Dermatic Effects Gel prijs? Helemaal onderaan vind je de prijs & kan je hem bestellen.

Cellulite ontstaat geleidelijk en bestaat uit 4 verschillende fases:

Fase 1

Je huid is glad en je ziet geen cellulite wanneer je staat of ligt. Als je een stukje huid tussen duim en wijsvinger neemt en erin knijpt, zie je een lichte vorming van kronkels in je huid maar geen sinaasappelhuid.

Fase 2

Je ziet het alleen als je je spieren aanspant. Wanneer je in de huid knijpt, is het uidelijk zichtbaar.

Fase 3

Je ziet de cellulite als je staat of zit.

Fase 4

Je ziet en voelt de cellulite duidelijk. De huid voelt ook hard en pijnlijk aan. Je ziet het zowel als je staat als ligt.

 

Cellulite of wel sinaasappelhuid komt veel meer voor bij vrouwen dan bij mannen, omdat het onderhuids vet bij vrouwen is opgebouwd uit steunpilaren waarop de huidlaag rust. Cellulite verandert de structuur van vet, waardoor dit niet meer in balans is.

In welke fase zit jij?

Het ligt er aan hoeveel van de Dermatic Effects Gel je nodig hebt om de cellulite aan te pakken. Voor een huid in fase 4 heb je meer nodig dan fase 1.

Oorzaken van een sinaasappelhuid

 1. Stress

  Wanneer er sprake is van stress, wordt er onder andere meer cortisol aangemaakt. Wanneer er meer cortisol wordt geproduceerd, wordt de behoefte aan suiker-, vet- en zoutrijk eten groter. Daarnaast kan cortisol ervoor zorgen dat de vetvoorraad in het lichaam groter wordt. Deze toename aan vetvoorraad wordt met name gezien in het buikgebied. Daarnaast zorgt stress voor verlaging van het hormoon testosteron.

 2. Te weinig slapen

  Wanneer je onvoldoende slaapt kan dit stress veroorzaken. Ook zorgt onvoldoende slaap voor een toename van het hormoon leptine. Het hormoon leptine zorgt ervoor dat je meer trek krijgt. Hierdoor kan je toenemen in gewicht en meer vet opslaan.

 3. Crashdieet

  Het volgen van een crashdieet zou het probleem alleen maar verergeren. De oorzaak is een tekort aan proteïne zodat je water gaat vasthouden. Door snel af te vallen en weer bij te komen, neemt de elasticiteit van de huid af, wat het probleem gaat verergeren.

  Dermatic Effects Gel prijs? Helemaal onderaan vind je de prijs & kan je hem bestellen.

 4. Pijnstillers

  Aspirine en ibuprofen zorgen er voor dat je huid meer vocht vasthoudt. Hierdoor neemt de cellulite toe.

 5. Roken

  Ook nicotine zorgt voor cellulite. Het zorgt ervoor dat de doorbloeding van de huid minder wordt. Waardoor de zuurstofvoorziening van de vetcellen minder wordt. Daardoor worden er minder afvalstoffen afgevoerd.

 6. Te weinig bewegen

  Wanneer iemand weinig beweegt, wordt de doorbloeding van het lichaam slechter. De zuurstofvoorziening van de vetcellen wordt namelijk minder en er worden minder afvalstoffen afgevoerd.

 7. Benen kruisen

  Wanneer je vaak en lang met je benen over elkaar of gekruist onder je stoel zit, verstoor je de bloedcirculatie in je benen. Probeer daarom regelmatig een wandeling te maken voor een betere doorbloeding.

 8. Erfelijkheid

  Cellulite kan erfelijk bepaald zijn. Wanneer een direct familielid cellulite heeft, is de kans groot dat jij het ook cellulite hebt of krijgt. Hoe groot deze kans is, is niet bekend.

 9. Leeftijd

  Wanneer we ouder worden neemt de elasticiteit en de dikte van onze huid af. De huid wordt slapper en onregelmatigheden kunnen hierdoor veel sneller zichtbaar worden.

 10. Geslacht

  Vrouwen hebben vaker last van cellulite. De reden is dat mannen meer testosteron hebben. Bij mannen zal dus minder snel een disbalans zijn tussen de hormonen oestrogeen en testosteron. Oestrogeen is het vrouwelijk geslachtshormoon. Testosteron is het mannelijk geslachtshormoon. Beiden kunnen invloed uitoefenen op veranderingen in de bloedcirculatie, vet en bindweefsel. Zo zorgt oestrogeen ervoor dat vet wordt opgeslagen en dat de vetcellen toenemen. Hierdoor wordt er meer water en vet vastgehouden. Ook worden afvalstoffen minder goed afgevoerd. Bovendien komt cellulite vaker bij vrouwen voor. Dit omdat het elastisch bindweefsel bij vrouwen zachter en losser is.

ageLOC® Dermatic Effects Cellulite gel is speciaal samengesteld om cellulite ofwel een sinaasappelhuid te verminderen.

 

Wat doet de cellulite gel precies?

ageLOC®Dermatic Gel maakt gebruik van de ageLOC® antiverouderingsingrediënten.
Het verzacht vetophopingen en vermindert ook cellulite ofwel sinaasappelhuid. Ook ziet je huid er steviger uit.

Deze gel hydrateert je lichaam en vergroot verder de celvernieuwing. Hierdoor gaat je huid glanzen!

De Dermatic Gel maakt gebruik van een gloednieuwe optische technologie. Hierdoor ziet je huid er zachter en beter uit.
Dermatic Effects Gel prijs? Helemaal onderaan vind je de prijs & kan je hem bestellen.

Wat zijn de voordelen?

– Met ageLOC® technologie
– Vermindert de aanwezigheid van vet en cellulite ofwel sinaasappelhuid genoemd
– zodat je lichaam er strakker uitziet
– Maakt de huid steviger.
– Vergroot de celvernieuwing
– Hydrateert en verzacht de huid.

Dermatic Effects Gel prijs? Helemaal onderaan vind je de prijs & kan je hem bestellen.

cellulite

Dit zijn de belangrijkste ingrediënten:

 1. ageLOC®. Dit is een eigen technologie van Nu Skin®. Het bevat specifieke ingrediënten die de belangrijkste oorzaken van veroudering aanpakken.
 2. Hibiscus abelmoschus-extract. Dit bevat een plantenlipide-extract dat vrije radicalen kalmeert en cellulite vermindert.
 3. Honingextract. Dit is een natuurlijk alfahydroxyzuur dat de huid zachter maakt.
 4. Hyaluronzuur. Dit helpt de huid om een optimale vochtigheidsgraad te behouden.

Dermatic gel wetenschappelijk onderzocht

cellulite creme

 

Deze gel is wetenschappelijk onderzocht. Er is onderzocht welke bestanddelen goed werken om een sinaasappelhuid te verminderen. Deze ingrediënten hebben ze in deze gel gestopt. Ik heb hem zelf ook en hij is echt superfijn! Ik gebruik het voor mijn benen. Mijn benen voelen na 1 keer gebruik al superzacht aan. Ook voelt mijn huid meteen wat strakker aan.
Dermatic Effects Gel prijs? Helemaal onderaan vind je de prijs & kan je hem bestellen.

Wat is ageLOC® eigenlijk?

De ageLOC® wetenschap is ontwikkeld door Nu Skin® in samenwerking met professionele wetenschappers,. Het is een revolutionaire benadering die de manier verandert waarop we ouder lijken te worden. De exclusieve ageLOC® wetenschap van Nu Skin® richt zich op arSuperMarkers, de ultieme bronnen van veroudering die kunnen bepalen hoe we verouderen.

Hoe vaak moet je het gebruiken?

Bij een aantal proefpersonen die de gel 2 tot 4 weken gebruikt hadden, was de cellulite veel minder geworden.
De crème moet 2 keer per dag gebruikt worden. Gebruik het gedurende 4 weken. Breng de gel 2 keer per dag aan voor het beste resultaat. Het beste is om het ’s morgens en ‘s avonds aan te brengen op de oppervlakken waar je het nodig vindt. Je kan de gel gebruiken op je armen en dijen maar ook op je billen en/of buik.

Hoe moet je het gebruiken?

Eerst maak je je huid goed schoon. Je kan het bijvoorbeeld na het douchen gebruiken. Droog je huid af en breng een lichte laag aan op de huid. Smeer het gelijkmatig uit, Laat het vervolgens circa 5 tot 10 minuten intrekken. Terwijl je de crème in laat trekken, kan je bijvoorbeeld een lekker gezichtsmaskertje opdoen. Kies bijvoorbeeld het Marine Mud Masker. Als de crème volledig ingetrokken is , kan je je kleding er over aantrekken.
Dermatic Effects Gel prijs? Helemaal onderaan vind je de prijs & kan je hem bestellen.

Sneller resultaat?

Wil je sneller resultaat voor een strakkere huid? Gebruik dan de body shaping gel in combinatie met de Galvanic Body Spa. De Galvanic body spa is een luxe apparaat die samen met de Body Shaping Gel gebruikt wordt om onder andere cellulite te verminderen.

ageLOC Body Shaping Gel werkt uitsluitend met de ageLOC Galvanic Body Spa. Deze pakt de belangrijkste oorzaken van veroudering aan zodat je huid er jeugdig uit blijft zien en de tekenen van veroudering vermindert. Het vermindert de aanwezigheid van vet en cellulitis om er strakker uit te zien.
De ageLOC Dermatic Effects Gel is echter een goed alternatief om cellulite te verminderen als je een goedkoper product zoekt.

Hoeveel tubes heb je nodig voor resultaat?

Je hebt in principe maar 1 tube nodig. Met 1 tube kan je al een mooi resultaat hebben.
Je hebt maar een kleine hoeveelheid nodig van de crème. Je kan zelf bepalen welk lichaamsgedeelte jij het nodig vindt om de crème aan te brengen. Het kan gebruikt worden op je armen, dijen, billen of buik. Voor het beste resultaat moet je de gel 2 keer per dag aan te brengen.

Wanneer zie je resultaat?

Na ongeveer 4 weken zie je resultaat. Bij sommigen is dit al na 2 weken. Na 4 weken vindt er celvernieuwing plaats van je huid. Daarom wordt een termijn van 4 weken aangehouden. Dit uiteraard alleen als hij 2 keer per dag aangebracht wordt en ook elke dag gebruikt wordt.

Eigen resultaat

Ik heb hem zelf ook gebruikt en zag na 2 weken al een super resultaat. Niet alleen was mijn cellulite een stuk verminderd maar ook was mijn huid veel strakker. Mijn huid voelde ook veel zachter aan. Ook smeert de crème gemakkelijk uit. Kortom: ik vind het de beste anti-cellulite crème die ik ken!

Hoe lang doe je met 1 tube?

Hoe lang je met een tube doet is erg verschillend. De een zal meer gebruiken dan een ander. In principe heb je er maar weinig van nodig. Tevens ligt het er aan hoe erg je cellulite ofwel sinaasappelhuid is en hoe groot het oppervlak is waar je het op smeert. Daarom is het dus heel verschillend hoe lang je met een tube doet. Het varieert dus per persoon.
Dermatic Effects Gel prijs? Helemaal onderaan vind je de prijs & kan je hem bestellen.

Wat is het verschil met andere cellulite crèmes?

Mijn eigen ervaring:

“Ik heb in het verleden vele crèmes geprobeerd maar die hielpen allemaal niet. Dit is echt de eerste crème die bij mij ook echt iets doet. Mijn huid voelde meteen na het eerste gebruik al zachter aan. Mijn huid was ook meteen strakker. Na 2 weken had ik zelfs minder cellulite wat mij echt verbaasde! Vooral omdat ik veel slechte ervaringen had met dit soort crèmes. 
Het verschil met andere crèmes komt door de ingrediënten. Er zitten unieke ingrediënten in die eerst uitgebreid onderzocht zijn”.

Is dit product getest?

Ja, dit product is eerst getest in het laboratorium van NuSkin. Net als alle andere producten van NuSkin. Er zijn laboratoria in Amerika maar ook in China. Er werken totaal 75 wetenschappers. Zij onderzoeken hoe je huidveroudering tegen kan gaan en bestrijden.

Dermatic Effects prijs?

€49,95 exclusief verzendkosten à €6,65. Hiervoor krijg je een tube waar je een lange tijd mee kan doen.

Hoe kan je het bestellen?

60.82 49.95In winkelmand

Volg jij ons al op Facebook?

 

Wat zijn de ingrediënten?

Aqua, Isohexadecane. C12-15 Alkyl Benzoate. Dimethicone Mel Extract. Lactic Acid. Ethoxydiglycol. Cyclopentasiloxane,.Butylene. Glycol. Hibiscus Abelmoschus Extract. Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acrylyldimethyl Taurate Copolymer. Ethylhexyl Palmitate. Polymethyl Methacrylate. Cyclohexasiloxane. Squalane. Tocopheryl Acetate. Aloe Barbadensis Leaf Juice. Algae Extract. Helianthus Annuus Seed Oil. Echinacea Purpurea Extract. Ilex Paraguariensis Leaf Extract, Laminaria Digitata Extract. Caprylyl Glycol. PEG-8. Chenopodium Quinoa Seed Extract. Sodium Lactate. Sodium Hyaluronate. Palmitoyl Oligopeptide. Cetyl Alcohol. Glyceryl Stearate. Polyisobutene. PEG-75 Stearate. PEG-7 Trimethylolpropane Coconut Ether. Ceteth-20. Steareth-20. Laureth-7. Glyceryl Polymethacrylate. Sorbitan Isostearate. Disodium EDTA. Aminomethyl Propanol. Parfum. Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Linalool.

 

tags: Dermatic Effects kopen, cellulite, cellulite creme prijs. cellulite gel, cellulite creme, cellulite verminderen. cellulite gel prijs, cellulitis, ageloc dermatic effects ervaringen, dermatic effects gel cellulite. dermatic effects gel reviews. dermatic effects gel prijs. dermatic effects gel kopen. hoe kom ik van cellulite af. sinaasappelhuid. cellulite oorzaak, cellulite oorzaken