Menu Sluiten

180º® AHA Facial Peel and Neutralizer

Voordelen

  • Bevordert een jeugdig celvernieuwingstempo.
  • Stimuleert de collageenproductie om zichtbare lijntjes en rimpels te verminderen.
  • Helpt de textuur van de ruwe huid te herstellen.
  • Exfolieert de huid op chemische wijze om oppervlakkige huidverkleuringen lichter te maken.

Belangrijkste eigenschappen

AHA Facial Peel (Stap 1):
Melkzuur – dit effectieve alfahydroxyzuur stimuleert de celvernieuwing en maakt opeenhopingen van dode cellen los. Chemische peeling helpt lijntjes en rimpels te verminderen, de huidtextuur te verbeteren en de poriën minder zichtbaar te maken.

AHA Facial Peel Neutraliser (Stap 2):  Haverpitextract – dit extract, dat rijk is aan het antioxidatieve bestanddeel avenanthramides, heeft uitzonderlijke kalmerende eigenschappen die de huid tot rust brengen en plaatselijke gevoeligheid verminderen.

gebruik

Driemaal per week gebruiken na het reinigen en tonifiëren.

Stap 1: Ga zachtjes met één Nu Skin 180°® AHA Facial Peel-pad over de gezichts- en halshuid en vermijd hierbij het gebied rond de ogen. Laat de oplossing minstens tien minuten op het gezicht zitten.

Stap 2: Ga met één Nu Skin 180°® AHA Facial Peel Neutralizer-pad over de gezichts- en halshuid. Breng vervolgens de Nu Skin® moisturiser met SPF van uw keuze aan.

Opgelet: na het aanbrengen kan een licht prikkelend gevoel optreden. Dit is normaal. Als de irritatie echter blijft duren, spoel uw gezicht dan af met warm water.

Waarschuwingen: Het is raadzaam om producten voor gebruik uit te testen op een stukje huid. In geval van roodheid of irritatie het gebruik onmiddellijk staken.

Gevaar voor zonnebrand: Dit product bevat alfahydroxyzuur (AHA) dat de gevoeligheid van de huid voor de zon en in het bijzonder het risico op zonnebrand kan verhogen. Het is raadzaam om een zonnefilter te gebruiken, beschermende kledij te dragen en blootstelling aan de zon te beperken bij gebruik van dit product en gedurende een week daarna. Buiten het bereik van kinderen houden. Vermijd contact met de ogen.

Ingrediënten

AHA Facial Peel (STAP 1): Aqua, Lactic Acid, Betaine, Pentylene Glycol, Arginine, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Panthenol, Tetrasodium EDTA, Sodium Hydroxide, Citric Acid, Benzoic Acid.

AHA Neutralizer (STAP 2): Aqua, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Arginine, Avena Sativa Kernel Extract, Dipotassium Glycyrrhizate, Allantoin, Panthenol, Glycerin, Butylene Glycol, Dimethicone PEG-8 Meadowfoamate, Erythorbic Acid, Disodium EDTA, Citric Acid, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Methylparaben, Propylparaben, Potassium Sorbate.