Menu Sluiten

LumiSpa GETEST!!

lumispa

Ik ben echt fan geworden van de LumiSpa! En ik heb hem voor jullie getest. lumispa

Even wat uitleg over dit super luxe gezichtsreinigingsapparaat.

LumiSpa normale huid van ageLOC is een oplaadbaar, waterbestendig reinigingstoestel. De LumiSpa is voor thuisgebruik en heeft 7 in 1 anti-verouderingsvoordelen.

 

 

Mijn eigen ervaring:

Ik vind dat de LumiSpa zich echt onderscheidt van alle andere gezichtsreinigingsapparaten. Je gebruikt hem met een activating cleanser die bovendien 7 anti-verouderings voordelen heeft. Dus hij reinigt niet alleen je huid, maar bestrijdt ook rimpels. Ik gebruik hem 2 keer per dag, zoals aanbevolen. Hij glijdt soepel over je huid en voelt heel zacht aan wanneer hij aan staat. Je huid word op een zachte manier gereinigd. Ik zie echt verschil met voordat ik dit apparaatje gebruikte. Eerder maakte ik mijn gezicht altijd schoon met een washandje en een reinigingscrème, maar je ziet echt verschil hiermee. Mijn gezicht wordt nu veel beter gereinigd. Ik heb geen valse wimpers, maar je kan zelfs de resten van valse wimpers goed mee verwijderen of hele zware make-up bijvoorbeeld.

Waarom is het belangrijk je huid elke dag te reinigen?

Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen met de LumiSpa normale huid. Daarbij gaat het niet alleen om je lichaamshuid, maar ook de huid in je gezicht. Deze huid wordt de hele dag blootgesteld aan weer en wind en kan daarom wel wat extra verzorging gebruiken. En een stralende huid, dat willen we toch allemaal? Maar een stralende en gezonde huid krijg je niet cadeau, daar moet je namelijk goed je best voor doen.

Wat is het handigste tijdstip om je gezicht te reinigen?

Het is belangrijk dat je 2 keer per dag je gezicht goed reinigt. ’s Morgens na het opstaan en ’s avonds vóór het slapen gaan. Daarmee haal je alle vuil goed weg zodat je huid ’s nachts weer tot rust kan komen.

De LumiSpa is daar ideaal voor! Hij zorgt voor een grondige reiniging van je huid. Je huid wordt daarnaast 10 keer beter gereinigd dan met een gewone cleanser.

Hij brengt je huidreinigingsroutine naar het volgende niveau. Hierdoor krijg je een jeugdige en gezonder ogende huid.

Two-Sense Motion-technologie

lumispa acné gevoelige huid
Voor & na foto. Na gebruik met de LumiSpa en de activating cleanser. Resultaat na 6 weken

De LumiSpa heeft een Two-Sense Motion-technologie. Deze stimuleert de huid. De precieze beweging en regelmaat zijn geoptimaliseerd om samen te werken met de activerende reinigers. Hierdoor is je huid  grondig  gereinigd. Bovendien voelt je huid al na het eerste gebruik gladder en zachter aan. Wanneer je het toestel bovendien gebruikt in combinatie met de activerende reiniger die het best bij je huid past, zul je de zeven fantastische voordelen ervaren die je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau tillen. Hierdoor zal je er jeugdiger uitzien.

Waaruit bestaat deze LumiSpa set?

Deze huidverzorgingsset bestaat uit een ageLOC LumiSpa-toestel en een activerende reiniger. Deze reiniger bevat een mix van algen- en plantenextracten om je teint helder en verfrist te maken. De reiniger zal de normale huid in balans houden door het natuurlijke vocht te beschermen. Ook maakt zij verstopte poriën vrij op de vette zones van het gemengde huidtype.

Het zachte, universele siliconen opzetstuk wordt aangedreven door de Two-Sense Motion-technologie. Deze werkt werkt met de reiniger samen. Zo kan zij talg, onzuiverheden, make-up en vuil wegwassen. Zo help je de eerste tekenen van huidveroudering bestrijden. Tevens krijg je hierdoor een jeugdige, stralende teint.

 

Wat zijn de voordelen?  lumispa gevoelige huidlumispa gevoelige huid

Iedere activerende reiniger is een belangrijk onderdeel van de LumiSpa. De LumiSpa is wetenschappelijk samengesteld om het perfecte kusseneffect en de comfortabele grip te verschaffen. Deze heeft je toestel nodig om zijn magische krachten los te laten op je huid. Iedere reiniger is doeltreffend maar mild en bevat de bedrijfseigen ageLOC-ingrediëntenmix van Nu Skin. Deze pakt de zichtbare tekenen van veroudering aan bij de bron zodat je huid er jeugdig blijft uitzien.

 

 

lumispa acné gevoelige huidSpeciaal ontwikkeld

De reinigers en siliconen opzetstukken zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik lumispa gevoelige huidmet de Two-Sense Motion-technologie van de LumiSpa.
Samen leveren ze de formule af die nodig is, terwijl ze make-up en onzuiverheden verwijderen van je huid.

 

 

 

Wat is het resultaat?

Als je je toestel twee keer per dag gebruikt, zal je huid er al na twee minuten gezonder en jonger uit zien. Maar de LumiSpa-ervaring doet meer dan alleen maar de huid grondig reinigen. Je zult daarnaast genieten van liefst zeven fantastische voordelen. Deze worden nog versterkt wanneer je de LumiSpa regelmatig gebruikt.

Wat zijn de 7 voordelen?

lumispa acné gevoelige huid

1. De huid is grondig gereinigd.
2. De poriën zijn kleiner.
3. De huid voelt gladder aan.
4. De huid voelt zachter aan.
5. De huid ziet er stralender uit.
6. De huid is helderder.
7. De huid is zichtbaar verfrist.

2 minuten reiniging

Het duurt maar 2 minuten om je gezicht super goed en grondig te reinigen! Super toch?

Tevens begeleidt hij je automatisch tijdens elke sessie van twee minuten. Het laat je weten wanneer je het verkeerd gebruikt. Ook laat het je weten wanneer je het op een ander deel van je gezicht moet gebruiken. Het toestel is tevens 100% waterbestendig. Je kunt het dus ook perfect gebruiken in de douche om je huid dag in, dag uit nog makkelijker te reinigen. De LumiSpa is hard voor make-up en onzuiverheden maar mild voor je huid en biedt een 7-in-1 oplossing voor een jong ogende huid.

lumispa acné gevoelige huidActivating cleansers
lumispa gevoelige huid

Om het maximum aan voordelen uit de 7-in-1 oplossing, te halen, reinig je je gezicht 2 keer per dag gedurende twee minuten.
Gebruik hiervoor een voor je huid geschikte activerende reiniger.

Gebruik hiervoor een voor je huid geschikte activerende reiniger.
Om de 7 anti-verouderingsingrediënten te activeren, moet je de LumiSpa wel gebruiken in combinatie met één van de volgende reinigers.

Er zijn 5 soorten activating cleansers.

1. Cleanser voor de droge huid
2. Cleanser voor de normale en gecombineerde huid
3. Cleanser voor de vettige huid
4. Cleanser voor de gevoelige huid
5. Cleanser voor de acné gevoelige huid

Beauty Award!

De LumiSpa heeft in 2018 zelfs een Beauty Award gewonnen voor beste gezichtsreinigingsapparaat op de markt!

Geweldig toch!

lumispa acné gevoelige huid

Hoe moet je de LumiSpa gebruiken?

Maak je gezicht eerst nat met warm water en breng daarna een Activating Cleanser aan op je gezicht. Verdeel de crème over je gezicht en hals. Maak vervolgens het opzetstuk nat en zet hem daarna aan. Beweeg het apparaat met langzame, grote bewegingen over je gezicht. Doe dit zonder te schuren of hard te duwen. Hij gaat automatisch uit wanneer je het verkeerd gebruikt. Bovendien zal hij om de 30 seconden pauzeren. Daarmee weet je dat het tijd is om naar het volgende gezichtsdeel te gaan. Na 2 minuten schakelt hij bovendien zichzelf uit.

Einde programma

Dit betekent dat het het einde van het programma is. Je hoeft hem dus niet uit te zetten. Dit gaat namelijk automatisch. Spoel je gezicht daarna met water. Of haal met een washandje de overgebleven crème van je gezicht. Dep het vervolgens zachtjes droog. Breng daarna je andere huidverzorgingsproducten aan.

Goede dagcrème

Voor een goede hydratatie van je huid kan je de Balance Toner gebruiken. Gebruik vervolgens een goede dagcrème.

lumispa acné gevoelige huid

2 keer per dag reinigenlumispa acné gevoelige huid

Maak er een gewoonte van om je gezicht 2 keer per dag te reinigen. Zo houdt je je huid jong en schoon. Bovendien haal je zo het maximale eruit en optimaliseer je zo de voordelen van het ageLOC® LumiSpa™-systeem.

 

 

Hier kan je hem bestellen:

189,95In winkelmand

 

Volg jij The Beauty Guide al op Facebook?

 

tags:  LumiSpa prijs, lumispa normale huid, lumispa, reinigingsapparaat, reiniging, anti-veroudering, beauty, anti-aging, reiniger, ageloc, reinigingsapparaat goedkoop, reinigingsapparaat prijzen, lumispa prijs, lumispa voordelen, lumispa prijzen, nuskin prijzen, nuskin resultaten, nuskin, resultaat lumispa, ageloc prijzen, pharmanex, lumispa nuskin prijs, lumispa nuskin, minder rimpels, minder rimpels crème, lumispa nuskin kopen, lumispa results, lumispa price, lumispa black edition, lumi spa skin

Volg ons ook op Social Media

Vond je dit artikel leuk? Deel het op social media