Menu Sluiten

Snellere haargroei – Ageloc® Galvanic Spa

Ik ben echt fan geworden van het ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™

galvanic spa
De Galvanic Spa is een programmeerbaar apparaat met gepatenteerde, zichzelf aanpassende stroom en verwisselbare conductors, onder andere voor snellere haargroei.
Het opzetstuk 4 wordt gebruikt voor betere haargroei en snellere haargroei samen met de Hair Fitness Treatment.

Door de grotere, duidelijkere display, intuïtieve functionaliteit en verder ook verbeterde ergonomie is dit een gemakkelijke en bovendien ook effectieve behandeling. Maar bovendien één die je gewoon thuis kunt uitvoeren! Ideaal toch!

Dankzij de ageLOC® Face Conductor voorziet dit apparaat de huid zo van 5 keer meer ageLOC®-ingrediënten dan de vorige editie, Gesteld dat het gebruikt wordt in combinatie met de Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels met ageLOC®.

Hair Fitness treatment + Galvanic Spa

Of het nu totaal onverwachts of genetisch onvermijdelijk is. Verandering in de textuur van je haar kan het begin van het einde lijken. Tevens als je haar dunner wordt of haaruitval hebt. Maar de Nutriol® Hair Fitness Treatment en de Galvanic Spa kunnen je hierbij helpen!

Nutriol heeft een gepatenteerde technologie. Door deze technologie bevordert het de vitaliteit van je haar en hoofdhuid. Daardoor heb je levenslang gezond ogend haar.

Nutriol®bevat Tricalgoxyl®. Dit is een klinisch bewezen derivaat van zeewier. Het werd ontwikkeld door een Europees laboratorium. En is in het bijzonder bedoeld voor snellere haargroei.

Nutriol®is samengesteld om de hoofdhuid te remineraliseren. Bovendien hydrateert het je haren. Daardoor oogt het vol en voelt het tevens vol aan.
Door de haarverzorgingstechnologie van Nutriol®revitaliseert het je hoofdhuid waardoor je veel volume krijgt en bevordert snellere haargroei.

Wat zijn de voordelen?

 • Bevordert gezond, vol haar
 • Voor plekken waar bijna geen haar meer zit
 • Maakt je haren sterker en gezonder waardoor donshaartjes ook beter gaan groeien
 • Revitaliseert en versterkt het haar
 • Geeft de haarfollikel belangrijke voedingsstoffen en vitaminen
 • Remineraliseert en hydrateert het haar
 • Verbetert het volume en de glanssnellere haargroei
 • Dermatologisch getest op veiligheid en allergieën.
 • Bevordert snellere haargroei

Hoeveel moet je ervan gebruiken?

Gebruik voor vrouwen:
Behandelingsfase – om de twee dagen één flesje gedurende acht weken
Onderhoudsfase – twee flesjes per week gedurende vier weken
Gebruik voor mannen:
Onderhoudsfase – drie flesjes per week gedurende acht weken*
Onderhoudsfase – twee flesjes per week gedurende zes wekensnellere haargroei
*Dit is één doosje per maand.

Behandelingsfase:

De behandelingsfase is de periode van intensief gebruik. Er is bovendien klinisch onderzoek gedaan naar dit product. De productontwikkelaars bepaalden op basis van deze resultaten dat deze fase dan ook de beste behandelingsduur is. Hierdoor kan je dit probleem aanpakken. En bovendien kan je zo hierdoor de grootste verbetering van de conditie van je hoofdhuid krijgen.

Herhaling lente & herfst

De behandelingsfase moet in de lente en herfst echter wel herhaald worden.
Omdat de voedingsbehoeften van het lichaam in deze jaargetijden veranderen. Daardoor worden haar en hoofdhuid dus niet voorzien van alle essentiële voedingstoffen.
Dit heeft je haar echter wel nodig!
Nutriol Hair Fitness Treatment voorziet daarmee ook in deze behoeften.

Maar er is nog een reden wanneer je dit product ook moet gebruiken.
Want er kunnen namelijk ook andere omstandigheden zijn die het noodzakelijk maken om de behandelingsfase te herhalen. Wanneer dat zo, kan je op elk moment weer starten. Want je kan het altijd gebruiken als je dat wil.

Onderhoudsfase:

Deze gebruiksperiode volgt nadat je de behandelingsfase verder hebt gedaan. Hiermee kan je namelijk ook je haar en hoofdhuid in goede conditie houden. Je bepaalt echter zelf de duur van de onderhoudsfase op basis van de behaalde resultaten.

Hoe lang moet je het gebruiken?

Je kan het gebruiken zolang je wil. Omdat dit product continu gebruikt mag worden. De duur van de behandeling is echter afhankelijk van de behaalde resultaten. Minimaal aanbevolen gebruik is echter twee behandelingscycli per jaar (lente en herfst). Elk doosje bevat 12 behandelingen.

Hoe lang doe je met 1 doos?

Daarmee kan je 1 maand doen.

Ik zal hieronder uitleggen waarom.
Want in de behandelfase gebruik je om de 2 dagen 1 flesje. Verder duurt de behandelfase 8 weken. Dat zijn 56 dagen. Wanneer je om de 2 dagen 1 flesje gebruikt heb je dus daarom 28 flesjes nodig.
In 1 doos zitten 12 flesjes. Met 1 doos doe je 24 dagen. Dat is bijna 1 maand. Kortom: je kan met 1 doos daarom 1 maand doen.
Wanneer je het echt op 1 of 2 plekken maar wil gebruiken, heb je echter minder nodig. Dan zal je ook langer met 1 doos kunnen doen.

Maar hoeveel heb je nodig voor de behandelfase?

Verder duurt de totale behandelfase echter 8 weken. Je hebt om de 2 dagen 1 flesje nodig. 8 weken is 56 dagen. Dan heb je dus voor de totale behandelfase daarom 28 flesjes nodig.
Voor 28 flesjes heb je dus ruim 2 dozen nodig. Maar wanneer je echter niet helemaal het flesje leeg maakt, kom je met 2 dozen ook uit.
Wanneer je het echter op 1 of 2 plekken maar wil gebruiken, heb je echter minder nodig. Dus dan zal je ook een half flesje kunnen gebruiken.

Maar hoeveel heb je nodig voor de onderhoudsfase?

Voor de onderhoudsfase gebruik je 2 flesjes per week. De onderhoudsfase duurt 4 weken. Dat zijn dus 8 flesjes voor 4 weken.
Kortom: dan heb je aan 1 doos genoeg.
Wanneer je het echter alleen op 1 of 2 plekken maar wil gebruiken, heb je echter minder nodig. Dan zal je ook daarom een half flesje kunnen gebruiken.

Hoe moet je de Hair Fitness Treatment gebruiken:

1) Als eerste was je je haren met Nutriol Shampoo en daarna een Nu Skin® conditioner.
2) droog je haar daarna af met een handdoek.
3) Open het flesje door de dop met de klok mee te draaien. Zo wordt de veiligheidssluiting verbroken. En zo komt het poeder namelijk ook terecht in de oplossing.
4) Schud het flesje vervolgens ook goed. Zo wordt de formule namelijk daarmee geactiveerd.
5) Verwijder daarna de dop. Bevestig daarna de applicator bovenop de opening. Breng zo steeds een paar druppeltjes tegelijk op de hoofdhuid aan. Breng echter geen product aan voorbij de haargrens.
6) Masseer vervolgens je hoofdhuid drie tot vier minuten licht in met je vingertoppen. Beweeg hierbij zachtjes je hoofdhuid.
Spoel het product echter niet uit!
Voor het beste resultaat gebruik je echter het product samen met het de Galvanic Spa.
Daardoor zal het resultaat 10 keer beter zijn.

Gevoelige huid?

Wanneer je een gevoelige huid hebt moet je wel oppassen dat er niets op de huid van je hals of gezicht terecht komt. Wanneer dat gebeurt kan je huid rood kleuren. Maar deze kleur trekt ook wel in de meeste gevallen na een paar uur weg. Echter zal dit niet gebeuren als je niet knoeit. Want je hoeft echt maar een paar druppels aan te brengen op je hoofdhuid.

Opmerking: 

Het is wel belangrijk dat je stap 2 ook goed uitvoert, want anders zal het poeder dus ook niet terecht komen in de oplossing!

Producten die hier goed bij passen, kan je bijvoorbeeld in het onderstaande schema vinden! Dit zijn onder andere het haarmasker maar verder ook 3 soorten conditioners Maar er zijn nog meer haarproducten. Deze vind je dus allemaal helemaal onderaan deze pagina.

Wat zijn de ingrediënten?

Hair Fitness Treatment
1 doos Hair Fitness Treatment

Liquid:
Aqua, Glycerin, Alcohol, Undaria Pinnatifida Extract, Asparagopsis Armata Extract, Ascophyllum Nodosum Extract., Ammonium Glycyrrhizate. Mannitol, Arginine, Niacinamide, Calcium Pantothenate, Faex Extract, Ethyl Nicotinate, maar ook Allantoin, Biotin. Threonine, Coceth-7, PPG-1-PEG-9 Lauryl Glycol Ether, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Isopropyl Alcohol. T-Butyl Alcohol, Disodium EDTA, Aminomethyl Propanol,Parfum,  Chlorphenesin. Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol, Linalool, Limonene.

Powder:
Himanthalia Elongata Ext

Mijn eigen ervaring met de Hair Fitness Treatment:

Ik heb deze doos ook aangeschaft maar was wel verrast met het resultaat! Want ik had 1 flesje gebruikt in combinatie met de Galvanic Spa. Daarna had ik mijn haar geföhnt. Maar ik voelde gelijk ook gewoon meer volume. Je zag bovendien dat het voller was. Want ik zag veel meer volume in mijn haren. Ik was wel superblij hiermee. Dat kan je begrijpen. Ik had echter wel een half flesje gebruikt. Desondanks was mijn haar wel meteen al voller!
Maar het resultaat zal altijd meer zijn als je een heel flesje gebruikt, want het gaat om de hoofdhuid. En die is bij iedereen ook even groot. Dus het maakt niet uit of je kort of lang haar hebt.
Tenzij je het echt op 1 plek wil gebruiken, Dan kan je veel langer met 1 flesje of 1 doos doen.
Al met al was ik super tevreden.

Hoe moet je de Nutriol Hair Fitness Treatment aanbrengen?

 


Wat zijn onder andere de voordelen van de Galvanic Spa?

 • stroom past zichzelf aan
 • Je krijgt er bovendien 4 verwisselbare opzetstukjes
 • Intuïtieve functionaliteit
 • Gemakkelijk ook om gewoon thuis te gebruiken
 • Verbeterde afgifte van belangrijke ingrediënten
 • Geavanceerde technologie

4 opzetstukken

Het ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II bestaat uit een bedrijfseigen, gepatenteerd apparaat met 4 verwisselbare opzetstukken

 1. ageLOC® Face Conductor. Dit opzetstuk is voor je gezicht. Het heeft een groot behandeloppervlak met groefjes en zorgt ervoor dat het product in contact blijft met de huid en voorziet de huid van vijf keer zoveel ageLOC®-ingrediënten.
 2. Scalp Conductor. Dit opzetstuk is voor je haren. De kamachtige conductor glijdt gemakkelijk door het haar. Intussen blijft het daarbij ook steeds in nauw contact met de hoofdhuid. Daardoor kunnen het haar en de haarfollikels profiteren van de voordelen van het product. In het bijzonder bedoeld voor snellere haargroei.
 3. De Body Conductor. Dit opzetstuk is voor een gladdere en tevens strakkere huid. Deze heeft daarnaast drie afgeronde knobbeltjes om de huid optimaal te dekken en kan daardoor gebruikt worden met speciaal samengestelde producten.
 4. Focus Area Conductor. Dit opzetstuk is voor de fijnere lijntjes en rimpels. Deze platte, gladde, ovale conductor is ideaal voor de behandeling van kleine aandachtsgebieden (zoals de huid rond de ogen en de mond) en draagt bij tot een meer gerichte behandeling.

Hier vind je de handleiding:

*ageloc-galvanic-spa system-quick-start-guide-nl.pdf

 

Voor snellere haargroei

Optie 5 is voor een betere haargroei. Deze optie dien je te gebruiken in combinatie met de Hair Fitness Treatment.
Breng 1 flacon aan op je hoofdhuid. let op: niet op de haarlengtes. Gebruik een hele flacon voor middellang tot lang haar. Voor kort haar is dus een halve flacon ook wel voldoende. Masseer het vervolgens een beetje in en zet de Galvanic Spa aan op optie 5. Na 2 minuten geeft de Galvanic Spa een lange pieptoon en is dit onderdeel dus klaar. De Hair fitness treatment kan je in je haar laten. Dit hoef je dus ook niet uit te spoelen. Deze optie gebruik je 2 a 3 keer per week.

Wat zit er allemaal bij? 

Er zitten standaard 4 verwisselbare opzetstukjes bij.
1 voor je gezicht, 1 voor fijne rimpels en lijntjes, 1 voor cellulite te verminderen en 1 voor je haren.

Wat is de prijs van de Galvanic Spa?

Totaal inclusief 4 opzetstukken

408.95 339.95In winkelmand

+ Hair Fitness treatment:

69.95 59.95In winkelmand


Klantenresultaten:

snellere haargroei snellere haargroei snellere haargroei

snellere haargroei

galvanic spa          galvanic spa       galvanic spa galvanic spa             galvanic spa   galvanic spa       galvanic spa

Welke haarproducten zijn waarvoor bedoeld?

 

Haartype/conditie SHAMPOO CONDITIONER WEKELIJKSE BEHANDELING
Normaal tot vet en fijn haar Balancing Shampoo Weightless Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask
(1 keer per week)
Normaal tot vet haar – voor
een glad, steil kapsel
Balancing Shampoo Rich Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask
(1 keer per week)
Vet haar dat ook meer volume
nodig heeft
Balancing Shampoo Weightless Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask
(1 keer per week)
Zeer vet haar Balancing Shampoo Weightless Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask
(1 of meerdere keren per week)
Zeer droog haar Moisturizing Shampoo Rich Conditioner ReNu Hair Mask (1 tot 2 keer per week)
Zeer droog haar en haar dat ook
veel te verduren gehad heeft
Moisturizing Shampoo Rich Conditioner ReNu Hair Mask (2 of meer keren per
week)
Droog tot normaal haar Moisturizing Shampoo Weightless Conditioner ReNu Hair Mask (1 keer per week)
Droog tot normaal haar –
voor een glad, steil kapsel
Moisturizing Shampoo Rich Conditioner ReNu Hair Mask (1 keer per week)
Haar dat vaak blootstaat
aan milieuvervuiling
(ook wel zwemmershaar
genoemd)
Moisturizing Shampoo Rich Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask
(1 tot 2 keer per week, afhankelijk van de
conditie van het haar

En nog meer:

Ruw en krullend haar Moisturizing Shampoo Rich Conditioner Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask
(1 keer per week)
Dik haar – voorkeur
voor producten met
etnobotanische ingrediënten
Epoch®Ava puhi moni
Shampoo and Light
Conditioner
Epoch® Ava puhi moni
Conditioner
Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask
(1 keer per week)
Haar met roos Epoch® Ava puhi moni
Anti-Dandruff Shampoo
Conditioner naar keuze Clarifying Shampoo & ReNu Hair Mask
(1 keer per week)
Haaruitval of dunner
wordend haar / snellere haargroei
Nutriol® Shampoo Conditioner naar keuze Nutriol® Hair Fitness Treatment &
ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic
Spa System® II

 

Volg jij mij al op Facebook? 

tags: snellere haargroei, betere haargroei, minder haar, kaal, kaalheid, haargroeimiddel, hair fitness treatment, glvanic spa, galvanic spa prijs, galvanic spa vergelijken, galvanic spa nuskin, galvanic spa review, galvanic spa resultaten, galvanic spa kopen, haargroei verbeteren,