Menu Sluiten

Whitening tandpasta AP24 AKTIEPRIJS

Whitening tandpasta

Deze whitening tandpasta maakt je tanden stralend wit. Tegelijkertijd gaat het plakvorming tegen. De tandpasta bevat een speciale formule. Het bevat geen schadelijke whitening tandpastsaperoxiden. AP-24 Whitening Fluoride Tandpaste helpt ook vlekken te verwijderen. Bovendien helpt het gaatjes te voorkomen.
Een tandpasta die helpt om je tanden terug te brengen naar hun natuurlijke kleur, helpt aanslag te verwijderen en te voorkomen. Een zichtbare mondhygiëne en een schoon gevoel in de mond. Daarnaast is het product ook lactose vrij

whitening tandpastsa

Beauty award gewonnen!

De AP24 whitening tandpasta heeft in 2017 zelfs een Beauty award gewonnen!

Best New Oral Beauty Product

Wat zijn de belangrijkste bestanddelen?

Deze tandpasta heeft een speciale formule die je tanden witter maakt. Zo kan je de tanden op een milde manier witter maken.

De tandpasta bevat AP-24. 

Wat is AP24?

AP-24® is een gepatenteerd oraal verzorgingsingrediënt met dimethicone en surfactanten die ervoor zorgen dat tanden schoon en glad aanvoelen.

Verkleuren

Door de jaren heen kunnen je tanden gaan verkleuren. Dit komt onder andere door:

 • sigaretten
 • thee
 • koffie
 • wijn

Daarnaast kan het komen door:

 • Ouder worden
 • Dode tanden
 • Gebruik van medicijnen

Bleken

Het bleken van de tanden is een makkelijke manier om je tanden witter te maken. Maar het resultaat kan echter verschillen. Bleken is wel duur. Het wordt vaak ook niet vergoed door je verzekering.

Voordelen van bleken

 • De tandkleur verbetert

Nadelen

 • Je weet niet van tevoren hoe het gaat worden.
 • Na een tijdje wordt het resultaat ook minder
 • Hierdoor moet je bovendien opnieuw je tanden laten bleken.
 • Door roken, thee en koffie verkleuren je tanden na een tijdje ook weer. Dit gebeurt nog sneller dan vóór het bleken. Dit komt doordat bleken het oppervlak van de tanden poreuzer maakt.
 • Je tanden worden ook gevoeliger. Meestal is dit echter een tijdelijk effect.

Whitening tandpasta

Een goed & betaalbaar alternatief voor bleken is deze tandpasta. Nou zijn er natuurlijk ontzettend veel whitening tandpasta’s op de markt.

whitening tandpastsa

Dus waarom is deze beter?  Deze tandpasta bevat vitamine E en vitamine C-derivaat. Dit is een uitstekende combinatie voor antioxidatieve voordelen. Bovendien bevat deze GEEN bleekmiddel in tegenstelling tot de meeste whitening tandpasta’s. Daarom is deze tandpasta zo fijn voor je tanden!

whitening tandpastsa

Hoe moet je de whitening tandpasta gebruiken?

Je kan zowel een tandenborstel gebruiken als ook een elektrische tandenborstel. Maak de tandenborstel niet nat wanneer je er tandpasta op doet. Daardoor werkt je tandpasta beter. Doe tandpasta ter grootte van een doperwtje op je tandenborstel. Poets vervolgens je tanden. Wanneer je klaar bent niet naspoelen. Want hierdoor kan de overgebleven tandpasta nog nawerken. Breng eventueel daarna nog een klein beetje aan op je tanden.

Hoe vaak moet je het gebruiken?

Het is het beste om je tanden ten minste 2 keer per dag te poetsen. Maar het beste is na elke maaltijd. Gebruik voor kinderen van zes jaar of jonger niet meer tandpasta dan de grootte van een erwt. Zorg dat ze zo weinig mogelijk tandpasta inslikken. Raadpleeg een (tand)arts als uw kind fluoride in een andere vorm gebruikt.
whitening tandpastsa

Buiten bereik houden van kinderen onder de zes jaar.

whitening tandpastsa
Ap24 Whitening tandpasta

Wat zijn de ingrediënten?

Aqua, Hydrated Silica. Sorbitol. Aluminum Hydroxide. Glycerin.  Tetrasodium Pyrophosphate. PEG-12. Sodium Monofluorophosphate. Sodium Lauryl Sulfate. Dimethicone. Poloxamer 338. Poloxamer 407. Cellulose Gum. Sodium Sulfate. Sodium Saccharin, Sodium Oxide. Flavor. BHT. CI 77891. Limonene

Bestellen kan hier:

14.72 12.95In winkelmand

 

Welke producten kan je goed bij de tandpasta gebruiken?
Om je tanden en mond te verzorgen zijn er daarnaast ook nog 3 producten met AP24.
 1. AP24 Smile pop
  Dit is een lipgloss waardoor je lippen verfrissend aanvoelen. Daarnaast heeft het een heerlijke vanille- en muntsmaak.
 2. AP 24 Anti-Plaque Breath Spray
  Wanneer je de hele dag een frisse adem wil. Spray het in de mond voor een schoon, fris gevoel. Je kan het gebruiken wanneer je een frisse adem wil.
 3. AP 24 Anti-Plaque Fluoride Mondwater
  Dit is mondwater voor een frisse adem. Het heeft hetzelfde effect als de spray. Maar dit spoel je door je mond. Ook bestrijdt het plak. Je hebt voor langere tijd een frisse geur in je mond.

Mijn eigen resultaat:

Dit is mijn eigen resultaat met de whitening tandpasta. De bovenste foto is een resultaat na de eerste keer poetsen. De onderste foto is echter een resultaat nadat ik 2 weken de whitening tandpastsa gebruikt had.
Mijn tanden voelen ontzettend schoon aan en ik merk ook dat aanslag minder snel aan mijn tanden blijft plakken. Ik zie veel verschil en dat was eigenlijk al na de eerste poetsbeurt. Ik kan je dit product zeker aanraden; je betaalt wel iets meer voor het product; maar je hebt ook maar heel weinig product nodig, dus je doet er best lang mee. En de tube is ook iets groter dan een normale tube. Ik ben er erg blij mee

whitening tandpastsa
Mijn eigen resultaat

 

tags:

ap24 whitening tandpasta, whitening tandpasta, whitening tandpasta schadelijk, ap24 whitening tandpasta review, ap24 tandpasta ervaringen, ap24 whitening tandpasta kopen, ap24 tandpasta bestellen, tandpasta kruidvat, whitening strips, whitening gel, whitening pen, wittere tanden krijgen, wittere tanden tandpasta, wittere tanden tips. bleken tanden