Menu Sluiten

Ageloc® Edition NuSkin Galvanic Spa System II

ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™

De Galvanic Spa is een programmeerbaar apparaat met gepatenteerde, zichzelf aanpassende stroom en verwisselbare conductors voor gelaat, hoofdhuid en tevens lichaam. Door de grotere, duidelijkere display, intuïtieve functionaliteit en verbeterde ergonomie is dit een gemakkelijke en effectieve spabehandeling. Bovendien één die je gewoon thuis kunt uitvoeren! Ideaal toch!

Dankzij de ageLOC® Face Conductor voorziet dit apparaat de huid van 5 keer meer ageLOC®-ingrediënten dan de vorige editie, Gesteld dat het gebruikt wordt in combinatie met de Nu Skin Galvanic Spa System™ Facial Gels met ageLOC®.

Wat zijn de voordelen?

 • stroom past zichzelf aan
 • Er zijn 4 verwisselbare opzetstukjes
 • Intuïtieve functionaliteit
 • Betaalbaar alternatief voor behandelingen in een spa
 • Gemakkelijk thuis te gebruiken
 • Verbeterde afgifte van belangrijke ingrediënten
 • Geavanceerde technologie
 • Kan de opname van antiverouderingsingrediënten tot 24 uur na de behandeling bevorderen

Wat zijn de belangrijkste ingrediënten?

Het ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System™ II bestaat uit een bedrijfseigen, gepatenteerd apparaat met 4 verwisselbare opzetstukken

 1. ageLOC® Face Conductor. Dit opzetstuk is voor je gezicht. Het heeft een groot behandeloppervlak met groefjes en zorgt ervoor dat het product in contact blijft met de huid en voorziet de huid van vijf keer zoveel ageLOC®-ingrediënten.
 2. Scalp Conductor – Dit opzetstuk is voor je haren. Deze kamachtige conductor glijdt gemakkelijk door het haar en blijft daarbij steeds in nauw contact met de hoofdhuid zodat het haar en de haarfollikels kunnen profiteren van de voordelen van het behandelingsproduct.
 3. De Body Conductor. Dit opzetstuk is voor een gladdere en tevens strakkere huid. Deze heeft daarnaast drie afgeronde knobbeltjes om de huid optimaal te dekken en kan daardoor gebruikt worden met speciaal samengestelde producten.
 4. Focus Area Conductor. Dit opzetstuk is voor de fijnere lijntjes en rimpels. Deze platte, gladde, ovale conductor is ideaal voor de behandeling van kleine aandachtsgebieden (zoals de huid rond de ogen en de mond) en draagt bij tot een meer gerichte behandeling.

Hier vind je de handleiding:

*ageloc-galvanic-spa system-quick-start-guide-nl.pdf

 

Hoe moet je het product gebruiken?

Allereerst dien je je gezicht goed te reinigen, bijvoorbeeld met de ageLOC Gentle Cleanse & Tone.

Indien je make-up op hebt, haal dit er dan als eerste af met een goede make-up remover. Voor een grondige reiniging gebruik je ook de LumiSpa. Deze is sowieso goed om 2 keer per dag te gebruiken. Deze dien je zowel ’s Ochtends als ’s avonds te gebruiken. Daarna gebruik je de ageLOC Gentle Cleanse & Tone. 

Daarmee heb je je gezicht goed gereinigd, zodat je de Galvanic Spa daarna kan gaan gebruiken.

Voor grove rimpels en grove lijn op je hele gezicht

Breng daarna een lichte laag aan van de pre-treatment gel. Zet de Galvanic Spa aan en kies optie 1. Dit duurt ongeveer 2 minuten. Als de 2 minuten om zijn, geeft het apparaat dit aan door een lange pieptoon. Haal dan de gel van je gezicht met een vochtige doek. Breng daarna een lichte laag aan van de treatment gel. Zet de Galvanic Spa op optie 2 en zet de Galvanic Spa op je gezicht en ga alle gezichtsdelen langs. Totaal duurt dit eveneens 2 minuten. Het apparaat geeft ook aan wanneer de 2 minuten om zijn door een lange pieptoon. Haal daarna met een vochtige doek de gel van je gezicht. Deze optie gebruik je 2 a 3 keer per week.

Voor fijne lijntjes en rimpels

Voor de fijne lijntjes en rimpels kun je vervolgens optie 3 aanzetten. Hiervoor heb je de Line corrector nodig. Breng de line corrector aan onder de ogen en rechts naast de ogen. Hier heb je namelijk de fijne lijntjes en rimpels. Smeer het een beetje uit en zet de Galvanic Spa op optie 3. Na 2 minuten geeft de Galvanic Spa een lange pieptoon en is dit onderdeel klaar. Deze optie dien je elke dag ’s morgens en ’s avonds te gebruiken.

Om cellulite te verminderen

Optie 4 is om cellulite te verminderen en je huid strakker te maken op je benen/buik/onderarmen. Hiervoor gebruik je de Body Shaping Gel.
Breng een lichte aan van de Body Shaping Gel. Zet de Galvanic Spa daarna aan op optie 4. Na 2 minuten geeft de Galvanic Spa een lange pieptoon en is dit onderdeel klaar. Daarna kan je de Body Shaping Gel op je huid laten zitten. Deze hoeft er dus niet afgehaald worden. Deze optie gebruik je 2 a 3 keer per week. Op de andere dagen kan je de Dermatic Effects gel gebruiken.

Optie 5 is voor een betere haargroei. Deze optie dien je te gebruiken in combinatie met de Hair Fitness Treatment. Breng 1 flacon aan op je hoofdhuid. let op: niet op de haarlengtes. Gebruik een hele flacon voor middellang tot lang haar. Voor kort haar is een halve flacon ook wel voldoende. Masseer het vervolgens een beetje in en zet de Galvanic Spa aan op optie 5. Na 2 minuten geeft de Galvanic Spa een lange pieptoon en is dit onderdeel klaar. De Hair fitness treatment kan je in je haar laten. Dit hoef je dus niet uit te spoelen. Deze optie gebruik je 2 a 3 keer per week.

Wat zit er allemaal bij?

Er zitten 4 verwisselbare opzetstukjes bij. De pre-treatment gel en treatment gel kan je apart aanschaffen. Deze 2 gels zijn voor optie 1 en 2. Voor optie 3 dien je de line corrector gebruiken. Optie 4 is voor de Body Shaping Gel en optie 5 is voor de Hair Fitness treatment.


 

 

 

galvanic spa  galvanic spa galvanic spa              galvanic spa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tags: galvanic spa, galvanic spa prijs, galvanic spa vergelijken, galvanic spa nuskin, galvanic spa review, galvanic spa resultaten, antirimpel apparaat, anti-rimpel apparaat, minder rimpels, rimpels verminderen, anti-rimpel creme, anti-rimpel crème, anti-rimpel serum, antirimpel serum, antirimpel creme, antirimpel crème, haargroei verbeteren,