Menu Sluiten

Lumispa prijs

lumispa acné gevoelige huidWat is de LumiSpa prijs?
Bij ons altijd alle Nuskin producten met korting!

De LumiSpa prijs is niet hoog. Je kan er namelijk je hele leven mee doen.
Allereerst wat info over de LumiSpa.
De LumiSpa van ageLOC is een oplaadbaar, waterbestendig lumispa acné gevoelige huidreinigingstoestel. De LumiSpa is voor thuisgebruik en heeft 7 in 1 anti-verouderingsvoordelen.

Waarom is het belangrijk je huid elke dag te reinigen?

Het is belangrijk om je huid goed te verzorgen met de LumiSpa. Daarbij gaat het niet alleen om je lichaamshuid, maar ook de huid in je gezicht. Deze huid wordt de hele dag blootgesteld aan weer en wind en kan daarom wel wat extra verzorging gebruiken. En een stralende huid, dat willen we toch allemaal? Maar een stralende en gezonde huid krijg je niet cadeau, daar moet je namelijk goed je best voor doen.

Wat is het handigste tijdstip om je gezicht te reinigen?

Het is belangrijk dat je 2 keer per dag je gezicht goed reinigt. ’s Morgens na het opstaan en ’s avonds vóór het slapen gaan. Daarmee haal je alle vuil goed weg zodat je huid ’s nachts weer tot rust kan komen.

De LumiSpa is daar ideaal voor! Hij zorgt voor een grondige reiniging van je huid. Je huid wordt met de LumiSpa daarnaast 10 keer beter gereinigd dan met een gewone cleanser.

De LumiSpa brengt je huidreinigingsroutine naar het volgende niveau. Hierdoor krijg je een jeugdige en gezonder ogende huid.

Two-Sense Motion-technologie

lumispa acné gevoelige huid
Voor & na foto. Na gebruik met de LumiSpa en de activating cleanser. Resultaat na 6 weken

De LumiSpa heeft een Two-Sense Motion-technologie. Deze stimuleert de huid. De precieze beweging en regelmaat zijn geoptimaliseerd om samen te werken met de activerende reinigers. Hierdoor is je huid  grondig  gereinigd. Bovendien voelt je huid al na het eerste gebruik gladder en zachter aan. Wanneer je het toestel bovendien gebruikt in combinatie met de activerende reiniger die het best bij je huid past, zul je de zeven fantastische voordelen ervaren die je huidverzorgingsroutine naar een hoger niveau tillen. Hierdoor zal je er jeugdiger uitzien.

Waaruit bestaat deze LumiSpa set?

Deze huidverzorgingsset bestaat uit een ageLOC LumiSpa-toestel en een activerende reiniger. Deze reiniger bevat een mix van algen- en plantenextracten om je teint helder en verfrist te maken. De reiniger zal de normale huid in balans houden door het natuurlijke vocht te beschermen. Ook maakt zij verstopte poriën vrij op de vette zones van het gemengde huidtype.lumispa gevoelige huid

Het zachte, universele siliconen opzetstuk wordt aangedreven door de Two-Sense Motion-technologie. Deze werkt werkt met de reiniger samen. Zo kan zij talg, onzuiverheden, make-up en vuil wegwassen. Zo help je de eerste tekenen van huidveroudering bestrijden. Tevens krijg je hierdoor een jeugdige, stralende teint. LumiSpa prijs en nog meer productinfo vind je hieronder.

 

Wat zijn de voordelen?  lumispa gevoelige huidlumispa gevoelige huid

Iedere activerende reiniger is een belangrijk onderdeel van de LumiSpa. De LumiSpa is wetenschappelijk samengesteld om het perfecte kusseneffect en de comfortabele grip te verschaffen. Deze heeft je toestel nodig om zijn magische krachten los te laten op je huid. Iedere reiniger is doeltreffend maar mild en bevat de bedrijfseigen ageLOC-ingrediëntenmix van Nu Skin. Deze pakt de zichtbare tekenen van veroudering aan bij de bron zodat je huid er jeugdig blijft uitzien. LumiSpa prijs en nog meer productinfo vind je hieronder.

 

lumispa acné gevoelige huidSpeciaal ontwikkeld

De reinigers en siliconen opzetstukken zijn speciaal ontwikkeld voor gebruik lumispa gevoelige huidmet de Two-Sense Motion-technologie van de LumiSpa.
Samen leveren ze de formule af die nodig is, terwijl ze make-up en onzuiverheden verwijderen van je huid. LumiSpa prijs en nog meer productinfo vind je hieronder.

 

 

 

Wat is het resultaat?

Als je je toestel twee keer per dag gebruikt, zal je huid er al na twee minuten gezonder en jonger uit zien. Maar de LumiSpa-ervaring doet meer dan alleen maar de huid grondig reinigen. Je zult daarnaast genieten van liefst zeven fantastische voordelen. Deze worden nog versterkt wanneer je de LumiSpa regelmatig gebruikt.

Wat zijn de 7 voordelen?

lumispa acné gevoelige huid

1. De huid is grondig gereinigd.
2. De poriën zijn kleiner.
3. De huid voelt gladder aan.
4. De huid voelt zachter aan.
5. De huid ziet er stralender uit.
6. De huid is helderder.
7. De huid is zichtbaar verfrist.

2 minuten reiniging

Het duurt maar 2 minuten om je gezicht super goed en grondig te reinigen! Super toch?

Tevens begeleidt de LumiSpa je automatisch tijdens elke sessie van twee minuten. Het laat je weten wanneer je het verkeerd gebruikt. Ook laat het je weten wanneer je het op een ander deel van je gezicht moet gebruiken. Het toestel is tevens 100% waterbestendig. Je kunt het dus ook perfect gebruiken in de douche om je huid dag in, dag uit nog makkelijker te reinigen. De LumiSpa is hard voor make-up en onzuiverheden maar mild voor je huid en biedt een 7-in-1 oplossing voor een jong ogende huid. LumiSpa prijs en nog meer productinfo vind je hieronder.

lumispa acné gevoelige huidActivating cleansers
lumispa gevoelige huid

Om het maximum aan voordelen uit de 7-in-1 oplossing, te halen, reinig je je gezicht 2 keer per dag gedurende twee minuten.
Gebruik hiervoor een voor je huid geschikte activerende reiniger. LumiSpa prijs en nog meer productinfo vind je hieronder.

Gebruik hiervoor een voor je huid geschikte activerende reiniger.
Om de 7 anti-verouderingsingrediënten te activeren, moet je de LumiSpa wel gebruiken in combinatie met één van de volgende reinigers.

Er zijn 5 soorten activating cleansers.

1. Cleanser voor de droge huid
2. Cleanser voor de normale en gecombineerde huid
3. Cleanser voor de vettige huid
4. Cleanser voor de gevoelige huid
5. Cleanser voor de acné gevoelige huid

Hoe moet je de LumiSpa gebruiken?

Maak je gezicht eerst nat met warm water en breng daarna een Activating Cleanser aan op je gezicht. Verdeel de crème over je gezicht en hals. Maak vervolgens het opzetstuk nat en zet daarna de LumiSpa aan. Beweeg de LumiSpa met langzame, grote bewegingen over je gezicht. Doe dit zonder te schuren of hard te duwen. De LumiSpa gaat automatisch uit wanneer je het verkeerd gebruikt. Bovendien zal de LumiSpa om de 30 seconden pauzeren. Daarmee weet je dat het tijd is om naar het volgende gezichtsdeel te gaan. Na 2 minuten schakelt de LumiSpa bovendien zichzelf uit.

Einde programma

Dit betekent dat het het einde van het programma is. Je hoeft de LumiSpa dus niet uit te zetten. Dit gaat namelijk automatisch. Spoel je gezicht daarna met water. Of haal met een washandje de overgebleven crème van je gezicht. Dep het vervolgens zachtjes droog. Breng daarna je andere huidverzorgingsproducten aan. LumiSpa prijs en nog meer productinfo vind je hieronder.

Goede dagcrème

Voor een goede hydratatie van je huid kan je de Balance Toner gebruiken. Gebruik vervolgens een goede dagcrème.

lumispa acné gevoelige huidWelk huidtype heb jij?

Het is belangrijk om te weten wat je huidtype is. Zodat je weet welke LumiSpa lumispa gevoelige huider het best bij je huid past.

Wil je weten welk huidtype jij hebt? Doe de test, want als je je huid verzorgt met producten die niet bij je huidtype passen, doet het weinig goeds voor je huid.

Voorbereiding
Maak je huid schoon met de reiniging die je altijd gebruikt. Breng daarna geen dagcrème of make-up aan en wacht ongeveer twee uur. Ga nu voor een spiegel zitten.

1. Wrijf met je wijsvinger over de huid van wangen en voorhoofd. Wat voel je en hoe zou je dit omschrijven?

a. Mijn voorhoofd voelt glad aan, mijn wangen zijn zacht.
b. Mijn voorhoofd voelt trekkerig aan en mijn wangen zijn een beetje ruw.
c. Zowel mijn voorhoofd als wangen glimmen en voelen vet aan.
d. Mijn voorhoofd glimt en mijn wangen zijn een beetje droog.
e. Mijn voorhoofd jeukt soms, mijn wangen zijn een beetje rood en vlekkerig.

2. Kun je je poriën zien en waar dan precies?

a. Ik zie ze wel op mijn neus en kin, maar niet heel duidelijk.
b. Ze zijn heel fijn, op mijn wangen nauwelijks en op mijn neus wat beter te zien.
c. Ze zijn prima te zien, op mijn voorhoofd, kin en wangen. Op mijn neus zijn ze zelfs groot.
d. In mijn T-zone zijn ze zichtbaar, op mijn wangen nauwelijks.
e. Ik kan ze niet zo goed zien, soms zie ik er een paar bij een rood vlekje.

3. Hoe ziet je huid er wanneer je wel make-up draagt in de middag uit? Blijft alle make-up goed zitten gedurende de dag?

a. Mijn foundation en blush zien er nog goed uit, ik hoef alleen mijn lipstick bij te werken.
b. Soms zie ik een schilfertje op mijn wangen en worden de lijntjes beter zichtbaar.
c. Het lijkt wel of mijn huid alles opgegeten heeft, ik kan gewoon opnieuw beginnen.
d. De foundation op mijn T-zone is weg maar mijn blush zit nog prima.
e. De camouflage op mijn wangen begint een beetje te vervagen.

4. Heb je vaak last van puistjes of mee-eters?

a. Soms, als ik ongesteld moet worden.
b. Bijna nooit.
c. Soms, als ik een te rijk product heb gebruikt.
d. Af en toe, alleen in de T-zone.
e. Regelmatig.

5. Hoe reageert je huid op een rijke nachtcrème?

a. Bijna altijd goed, soms sta ik op met een glimmend voorhoofd.
b. Het voelt heerlijk comfortabel aan.
c. Dan heb ik helaas de volgende dag last van glim en verstoppingen.
d. Het voelt lekker aan op mijn wangen maar iets te vet op mijn voorhoofd, neus en kin.
e. Soms voelt het heel kalmerend aan maar het kan ook erg irriteren.

Onthoud of je meestal a, b, c, d of e hebt geantwoord en bekijk de uitslag hieronder >>

Welk huidtype heb jij? Bekijk de uitslag

Overwegend a? Je hebt een normale huid.

Fijn! Je huid voelt soepel aan en ziet er egaal uit. Je huid glanst wel, maar op een gezonde manier. Natuurlijk heeft je huid verzorging nodig, je wilt immers zo lang mogelijk rimpels en pigmentvlekken op afstand houden. Draag daarom elke dag een beschermingsfactor van minimaal 15, check daarvoor je dagcrème of foundation. Ook een wekelijks verzorgend masker helpt je huid in een goede conditie te houden.

Overwegend b? Je hebt een droge huid.

Zonder verzorging heb je direct last van schilfers, duidelijk zichtbare lijntjes en een trekkerig gevoel. Omdat de huid nauwelijks talg aanmaakt, aangezien dat werkt als een beschermende film, lukt het ook niet goed om het vocht vast te houden. Smeren met een vochtverzorgende lipidencrème is daarom het advies, in het bijzonder tijdens de gure herfst- en wintermaanden.

Overwegend c? Je hebt een vette huid.

Je talgklieren produceren meer vet dan je huid nodig heeft; vandaar dat je onzuiverheden en hinderlijke glim hebt. Onder invloed van hormonen is deze huid zo de ene keer daardoor wat vetter dan de andere keer. Gelukkig heeft een vette huid echter minder last van rimpels. Nadeel is dat deze -vaak wat dikkere- huid sneller verslapt. Dat je huid veel huidvet aanmaakt wil niet zeggen dat ze genoeg vocht vasthoudt. Ook een vette huid kan vochtarm zijn, in het bijzonder in het soms gure Nederlandse klimaat. Een vochtverzorgend olievrij serum, gevolgd door een olievrije dagcrème met beschermingsfactor helpt de huid beschermen tegen vochtverlies. Pas ook op met te sterke reinigers op zeep- of alcoholbasis. De talgklieren worden door deze ingrediënten juist extra geprikkeld waardoor je een averechts effect hebt.

Overwegend d? Dan heb je een gecombineerde huid.

Je huid maakt in de T-zone (voorhoofd, neus, kin) iets te veel talg aan, terwijl je wangen juist wat vet te kort komen. Je kunt producten voor twee verschillende huidtypes gebruiken maar er is ook cosmetica die beide problemen tegelijk aanpakt. Breng in het bijzonder op de  T-zone olievrije producten aan, op de rest van je gezicht mag de dagcrème – in het bijzonder in de winter – wel iets vetter zijn. Je kunt een foundation over je hele gezicht aanbrengen, waarna je op de T-zone een matterend poeder aanbrengt. Dit kun je in de loop van de dag herhalen om zodoende glim te voorkomen.

Overwegend e? Je hebt een gevoelige huid.

Een gevoelige huid is vaak een dunne huid die sterk reageert op invloeden van buitenaf. Dit kunnen bepaalde ingrediënten in cosmetica zijn maar ook bijvoorbeeld kou of warmte. Omdat de huidbarrière minder sterk is, reageert de huid daarom met rode bultjes, jeuk en vlekken. Ook zijn gesprongen bloedvaatjes (couperose) duidelijk zichtbaar. Met andere woorden: je kunt het beste cosmeticaproducten gebruiken die een korte ingrediëntenlijst hebben en daarnaast vrij van geur- en kleurstoffen zijn. Vermijd ook werkstoffen die een gevoelige huid onnodig kunnen irriteren zoals bijvoorbeeld alcohol, menthol of etherische oliën.

2 keer per dag reinigen

Maak er een gewoonte van om je gezicht 2 keer per dag te reinigen. Zo houdt je je huid vervolgens jong en schoon. Bovendien haal je zo het maximale eruit en optimaliseer je zo de voordelen van het ageLOC® LumiSpa™-systeem.

 

lumispa acné gevoelige huidWat zijn de ingrediënten van de LumiSpa 

lumispa acné gevoelige huidAqua, Coco-Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Glycerin, Polyquaternium-39, Acrylates Copolymer, Sodium Chloride, Diisopropyl Sebacate, Silybum Marianum Seed Oil, Oryza Sativa Extract, Schizandra Chinensis Fruit Extract, Porphyra Umbilicalis Extract, Narcissus Tazetta Bulb Extract, Rhododendron Ferrugineum Extract, PEG-8, Nannochloropsis Oculata Extract, Alumina, Glycol, Glycol Distearate, Glycol Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Synthetic Fluorphlogopite, Tin Oxide, Sodium Phytate, Phytic Acid, Sodium Hydroxide, Disodium Phosphate, Parfum, Phenoxyethanol, Chlorphenesin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Linalool, [CI 77891].

LumiSpa prijs:

LumiSpa prijs is: €189,95 excl. verzendkosten a 6.65

203.93 189.95In winkelmand

 

Volg jij The Beauty Guide al op Facebook?

 

tags:  LumiSpa prijs, lumispa normale huid, lumispa, reinigingsapparaat, reiniging, anti-veroudering, beauty, anti-aging, reiniger, ageloc, reinigingsapparaat goedkoop, reinigingsapparaat prijzen, lumispa prijs, lumispa voordelen, lumispa prijzen, nuskin prijzen, nuskin resultaten, nuskin, resultaat lumispa, ageloc prijzen, pharmanex, lumispa nuskin prijs, lumispa nuskin, minder rimpels, minder rimpels crème, lumispa nuskin kopen, lumispa results, lumispa price, lumispa black edition, lumi spa skin